لوگوی مه باران تایپ 3
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

راهنمای نصب و راه اندازی رطوبت ساز پروانه ای در سالن قارچ

دسته بندی :تجهیزات رطوبت ساز | مه پاش ۴ اسفند ۱۴۰۲ 1490
راهنمای نصب و راه اندازی رطوبت ساز پروانه ای در سالن قارچ مه باران 1

راهنمای نصب و راه اندازی رطوبت ساز پروانه ای در سالن قارچ

منظور از دستگاه رطوبت ساز چیست؟

یکی از فاکتورهای بسیار مهم و حیاتی برای کشت و پرورش انواع واریته های قارچ خوراکی رطوبت حداکثری بین 85 تا 95 درصد است. تامین این میزان از رطوبت به صورت مستمر و پایدار بدون وجود حضور دستگاه رطوبت ساز تقریبا غیرممکن است. رطوبت ساز پروانه ای یک وسیله ای بسیار ضروری جهت تامین حداکثری رطوبت در سالن های پرورش قارچ خوراکی از جمله قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)، قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus) و … است. در این مقاله قصد داریم تا نحوه نصب و راه اندازی رطوبت ساز پروانه ای را در یک سالن پرورش قارچ توضیح دهیم.

 

 

 

جهت نصب و راه اندازی رطوبت ساز پروانه ای در سالن پرورش قارچ لازم است اقدامات زیر انجام شود:

  • دستگاه را حتما در پیش سالن قرار داده و یک دریچه به ست سالن اصلی در نظر گرفته شود بطوریکه دهانه رطوبت ساز به سمت سالن اصلی و بخش پشتی دستگاه به سمت پیش سالن باشد (به هیچ عنوان دستگاه در داخل سالن اصلی گذاشته نشود)
  • دستگاه در بلندترین قسمت نسبت به سطح زمین قرار داده شود. در این حالت دستگاه را می توان بر روی یک چهارپایه قرار داده و یا به یک بخش فلزی محکمی که به دیوار نصب است قرار داده شود. دقت شود که پایه محکم باشد.
  • سیم ارث دستگاه حتما نصب شود.
  • به کمک یک شلنگ کولر چند متری و مهره پلاستیکی، دستگاه را از بخش پشتی به آب شیر شهری وصل شود.
  • برق مورد نیاز دستگاه رطوبت ساز پروانه ای مه باران تک فاز بوده و کافی است تا با یک کابل صنعتی نمره 6، به صورت مستقیم از کنتور برق به خود دستگاه کابل کشی شود (جهت جلوگیری از نوسانات برق و ممانعت از آسیب رسیده به موتور دستگاه، حتما از محافظ صنعتی استفاده شود).
  • جهت مدیریت زمان روشن و خاموش شدن می توان از یک پریز تایمردار استفاده شود.
  • از شیر گازی نصب شده در بخش کنار دستگاه می توان برای کم و زیاد کردن میزان آب ورودی به پروانه آلومینیومی استفاده کرد.
  • در دستگاه رطوبت ساز پروانه ای با موتور 2 اسب بخار نیز می توان از کانال نایلونی برای هدایت مستقیم رطوبت به انتهای سالن داکت کشید. دقت شود این داکت نایلونی برای دستگاه یک اسب بخار و نیم اسب بخار مناسب نبوده و توصیه نمی شود.
  • به هیچ عنوان از دستگاه رطوبت ساز پروانه ای برای هوادهی استفاده نشود چون باعث آسیب رسانیدن به کاسه نمد و در نتیجه آسیب به موتور خواهد شد.
  • به هیچ عنوان بدون آب از دستگاه رطوبت ساز پروانه ای استفاده نشود چون باعث ایجاد گرمای بالا و در نتیجه از بین بردن کاسه نمد شده و آب وارد موتور می شود.
  • سرورس دوره ای موتور در هر شش ماه یکبار برای بررسی سلامت کاسه نمد، بلبرینگ و … مربوط به بخش موتور ضروری است.
راهنمای نصب و راه اندازی رطوبت ساز پروانه ای در سالن قارچ در شرکت مه باران

 

نکات قابل توجه در خصوص راهنمای نصب و راه اندازی رطوبت ساز پروانه ای در سالن قارچ:

  1. عدم جا به جایی دستگاه رطوبت ساز از محلی به محل دیگر: در برخی موارد شاهد هستیم که سالندار به طور همزمان بیش از یک سالن راه اندازی کرده و قصد دارد تا با یک دستگاه رطوبت ساز و جا به جایی آن از یک سالن به سالن دیگر، رطوبت سالن های قارچ را تامین کند. یکی از مشکلات اصلی این حرکت، ایجاد مشکل فنی و خرابی در پمپ آب دستگاه است. دلیل آن نیز به جهت خالی نکردن مخزن آب دستگاه بوده، بطوریکه در حین حرکت، آب بر روی پمپ اب (شناور) ریخته و باعث اسیب به آن می شود.
  2. با توجه به توضیحات کارشناسان فنی فروشگاه مه باران مبنی بر قرار دادن دستگاه رطوبت ساز پروانه ای در پیش سالن، متاسفانه شاهد آن هستیم که بسیاری از تولیدکنندگان قارچ، دستگاه را در سالن اصلی قرار می دهند. این اقدام باعث می شود تا خود دستگاه به صورت مستقیم و دائما در تماس با رطوبت بالای 90 درصد قرار گیرد و به مرور زمان باعث استهلاک زودهنگام دستگاه علی الاخصوص موتور آن می شود. از اینرو قویا توصیه میشود تا دستگاه در پیش سالن قرار داده شود تا از آسیب های جدی به موتور دستگاه جلوگیری بعمل آید.

 


پیشنهاد ما مطالعه مقاله مربوط به راهنمای خرید رطوبت ساز سالن قارچ (در ادامه مقاله راهنمای نصب و راه اندازی رطوبت ساز پروانه ای در سالن قارچ)


 

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0