لوگوی مه باران تایپ 3
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

معرفی دستگاه رطوبت ساز پروانه ای

دسته بندی :تجهیزات رطوبت ساز | مه پاش ۴ اسفند ۱۴۰۲ 2760
معرفی دستگاه رطوبت ساز پروانه ای گروه صنعتی مه باران 1

معرفی دستگاه رطوبت ساز پروانه ای

معرفی دستگاه رطوبت ساز پروانه ای | دستگاه رطوبت‌ساز پروانه‌ای یکی از دستگاه‌های مورد استفاده در بسیاری از صنایع است که در آنها نیاز به رطوبت کنترل شده و دقیق دارند. این دستگاه برای کنترل رطوبت هوا در فضاهای مختلفی از جمله سالن‌های قارچ، گلخانه، کارخانجات تولید غذا، بسته بندی، آزمایشگاه‌ها و غیره استفاده می‌شود. دستگاه رطوبت‌ساز پروانه‌ای به صورت معمول با استفاده از دینام عمل می‌کند. هوای خشک به داخل دستگاه وارد شده و در آنجا با آبی که از مخزن آب درون دستگاه تامین می‌شود، پودر شده و پرتاب می شود. در نتیجه، بخار آب باعث ترطیب هوای درون دستگاه به بیرون انتقال می‌یابد و در محیط پیرامون دستگاه، هوایی با رطوبت بالاتر تولید می‌شود.

مزیت استفاده از دستگاه رطوبت ساز پروانه ای

پیرو معرفی دستگاه رطوبت ساز پروانه ای از مزایای آن می‌توان به ساختار ساده و قابل حمل آن، قابلیت نصب و تنظیم رطوبت در محدوده‌های مختلف، قابلیت اتصال به شیر آب شهری، قابلیت اتصال به تایمر، عدم نیاز به تزریق آب به صورت مداوم و قابلیت استفاده در فضاهای بزرگتر اشاره کرد. دستگاه رطوبت‌ساز پروانه‌ای باید برای تولید رطوبت در فضای مورد نظر با توجه به ابعاد فضا و نیاز رطوبت آن، مناسب انتخاب شود. همچنین، برای حفظ عمر دستگاه و کارایی آن، نیاز به نگهداری و تعمیرات دوره‌ای دارد.

  معرفی دستگاه رطوبت ساز پروانه ای

جهت خرید رطوبت ساز پروانه ای باید به چه نکاتی دقت کرد؟

معرفی دستگاه رطوبت ساز پروانه ای | دستگاه رطوبت ساز پروانه ای، یک وسیله برقی صنعتی است که برای افزایش رطوبت هوا در یک فضای مشخص و برای کاربردهای متفاوتی استفاده می‌شود. این دستگاه به صورت عمده در انواع سالن پرورش قارچ دکمه ای و قارچ صدفی، سالن پرورش گل و گیاه، گلخانه، سردخانه های صنعتی، نساجی، چوب بری و غیره استفاده می‌شود.

 

مشخصات کلی دستگاه رطوبت ساز پروانه ای

  • تک فاز بودن موتور
  • جنس بدنه از گالوانیزه با ضخامت ورق مختلف بر حسب نوع دستگاه
  • دارای مخزن آب
  • دارای پمپ آب
  • دارای پروانه ای 12 پره از جنس آلومینیوم

 

دستگاه رطوبت ساز پروانه ای در مدل های مختلفی تولید و به بازار عرضه می شوند:

  1. رطوبت ساز پروانه ای نیم اسب بخار
  2. رطوبت ساز پروانه ای یک اسب بخار
  3. رطوبت ساز پروانه ای 1.5 اسب بخار
  4. رطوبت ساز پروانه ای دو اسب

 

طرز کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای

معرفی دستگاه رطوبت ساز پروانه ای | به طور کلی فرایند کار کردن دستگاه رطوبت ساز پروانه ای به این نحور است که مقدار ورودی آب موجود در مخزن دستگاه بواسطه پمپ آب به بخش روبرویی دستگاه انتقال داده شده و به کمک یک پروانه آلومینیومی که با سرعتی بالغ بر 3000 دور در دقیقه در حال چرخش است را به صورت قطراتی بسیار ریز تبدیل نموده و با قدرت بالایی به محیط بیرونی پرتاب می کند.

توجه شود که در این دستگاه آب به شکل مه نبوده و قطرات آب تولید شده به همان شکل آب ولی بصورت خیلی ریز تبدیل میشوند و بهمین دلیل رطوبت محیط به سرعت بالا میرود و درصد رطوبت افزایش میابد. جهت رویت فیلم کارکرد دستگاه می توانید به صفحات ما در اینستاگرام، آپارات و اینما مراجعه فرمایید.

 

در انتخاب رطوبت ساز پروانه ای به چه نکاتی توجه کنیم؟

معرفی دستگاه رطوبت ساز پروانه ای در انتخاب و خرید رطوبت ساز پروانه ای نوع فعالیت، مساحت و حجم کلی سالن، میزان رطوبت مورد نیاز، نوع کاربری و … باید توجه کرد. به عنوان مثال برای احداث یک سالن پرورش قارچ یک دستگاه رطوبت ساز پروانه ای مورد نیاز است. دستگاه رطوبت ساز پروانه ای بعنوان یکی از تجهیزات ضروری برای سالن پرورش قارچ می بایست حداقل رطوبت 90 سالن قارچ را تامین کرد.

نظر به اینکه بافت و ساختار فیزیولوژیک قارچ به گونه ای است که 90 درصد بافت قارچ را آب تشکیل میدهد لذا تامین کردن این میزان رطوبت بعنوان عامل حیاتی برای قارچ خوراکی به شمار می آید. حال با در نظر داشتن این موضوع، در خرید رطوبت ساز برای پرورش قارچ دکمه ای به نکات زیر توجه فرمایید:

  • رطوبت ساز نیم اسب برای سالن های زیر 25 مترمربع
  • رطوبت ساز یک اسب برای سالن های 40 تا 50 مترمربع
  • رطوبت ساز 1.5 اسب بخار برای سالن های 50 تا 75 مترمربع
  • رطوبت ساز پروانه ای 2 اسب بخار برای سالن های بالای 70 مترمربع

 

کلیپ های از دستگاه رطوبت ساز پروانه ای قارچ

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
error: Content is protected !!
0